DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Rıdvan Süer Ortaokulu

RIDVAN SÜER ORTAOKULU 2021-2022 GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI

May

"Sinemaya gitmeyen çocuk kalmasınprojesi"kapsamında Kayapınar Kaymakamlığı ve ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen  öğretmenlerimiz ve okul idaresi eşliğinde öğrencilerimizi FORUM  sinemaya götürüldü.

Kayapınar Belediyesi Bilim Otobüsü Okulumuzda

May

Öğrenci velilerimize yönelik seminer çalışmaları kapsamında "Aile içi iletişim ve ihtihar önleyici ve koruyucu tedbir çalışmaları." yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 8.Sınıf öğrencilerine meslek tanıtma programları kapsamında meslek elamanı tarafından tanıtım yapıldı.

Mrt

Kaymakamlığımızca başlatılan "Kayapınar Okuyor" etkinliği kapsamında "Kayapınar Okuyor" projesini okulumuz öğrencileri ve velileriile birlikte projeye katılım sağlanmaktadır.

Kas

Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Aydın AK 09.11.2021 tarihinde Öğretmen Buluşmaları kapsamında okulumuzu ziyaret etti.

MASAL DİNLETİLERİ.

Bilişimle Üretim